De Blauwe Winkel Zierikzee, de jeansstore van Schouwen-Duiveland info E-mailadres: deblauwewinkel@zeelandnet.nl?subject=De Blauwe Winkel Zierikzee
"Zoals de ijzeren klinknageltjes in de jeans de zakken vast maken, zo waren deze ook onderdeel van het pantser van de eerste vliegtuigen. De vliegmachines moest stevig en solide zijn. De gebruikte materialen, waaronder de klinknageltjes, zorgden ervoor dat de vliegtuigen weer en wind konden trotseren.
De jeans hoort bij de piloot van toen, die de eerste vliegtuigen in de lucht wisten te houden. De materialen en uitstraling van de broek gingen samen met de stoere levenstijl. De jeans en het jack werden de outfit van zelfverzekerde en ambiteuse piloot..
De huidige PME jeans blijven trouw aan de oorsprong: stoer, duurzaam en robuust. Daarnaast voldoet de jeans aan de eisen van die stoere piloot: eenvoudig en functioneel. Maar toch heeft een PME jeans net dat ietsje meer." Vandaar dat deze jeans niet mogen ontbreken bij de collectie van de Blauwe Winkel.
De Blauwe winkel de jeansstore van Schouwen-Duiveland.

PME JEANS

De Blauwe Winkel

Havenplein 16

4301 CB Zierikzee

0111 414287

PME Legend PME Bare